fbpx
Parcel Pro

Verzenden via bol.com

Verkoper via bol.com? Maak gebruik van de verzendoptie Verzenden via bol.com en profiteer als bol.com-verkoper van voordelen! De via het platform verkochte producten kunnen worden verstuurd met meerdere vervoerders en door deze samenwerking beschikt het online warenhuis over de bezorginformatie. Hierdoor kunnen klantvragen eenvoudig worden beantwoord en worden verkopers ook niet meer aangesproken op fouten bij vervoerders (zoals te late levering). Strafpunten door fouten van vervoerders zijn verleden tijd.

Verwerk al jouw orders, zowel van jouw webwinkel als via bol.com, via de overzichtelijke verzendsoftware van ParcelPro. Je kan (automatisch of handmatig) verzendlabels aanmaken voor pakketten via jouw eigen vervoerscontracten én voor de Verzenden met bol.com-zendingen. Handig alles in één systeem en daarnaast handige functies zoals onder andere een retourportaal: Maak kennis met ParcelPro!

Verzendmethoden

  • Brievenbuspakketten voor € 2,90
  • Pakketten vanaf € 4,50
  • Werken met meerdere vervoerders

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces

  • Adresverificatie Europa via postcode

  • Dynamische bezorgkeuze

  • Automatisch meertalige track & trace e-mails

  • Retourportaal in eigen look & feel

  • Rapportage dashboard

  • Scan pakbonnen & print verzendlabels

  • Multi-collo en bulk printen

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vindt wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten