fbpx
Parcel Pro

Hurby

Maak je gebruik van duurzaam en lokale same day delivery met Hurby? Voeg het verzendcontract toe aan Parcel Pro en profiteer van een efficiënt en zeer gebruiksvriendelijk verzendsysteem. Hurby rijdt op dit moment in de regio’s Haarlem, Heemstede, Amersfoort en Soest en breidt zeer binnenkort uit naar andere steden.

Een Hurby zending kan handmatig worden aangemaakt of automatisch met behulp van een koppeling met webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem, of CSV import.

Verzendmethoden

  • same day

Contract koppelen

Combineer het gemak van Hurby met het gemak van een gebruiksvriendelijk en compleet verzendsysteem. Voeg jouw verzendcontract met Hurby toe aan Parcel Pro. Voor het toevoegen is alleen de Webservice API Key nodig.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze software, de mogelijkheden voor jouw webshop of heb je
een andere vraag? Wij helpen je graag!

Contact opnemenGratis aanmelden

Update jouw verzendproces

  • Adresverificatie Europa via postcode

  • Dynamische bezorgkeuze

  • Automatisch meertalige track & trace e-mails

  • Retourportaal in eigen look & feel

  • Rapportage dashboard

  • Scan pakbonnen & print verzendlabels

  • Multi-collo en bulk printen

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Koppelingen

Koppel jouw webshop aan ons verzendsysteem

Meer dan 20 plug & play koppelingen staan voor je klaar. Benieuwd of ons verzendsoftware te koppelen is met jouw software?

Bekijk meer

Ontdek onze tarieven
vanaf € 9,95

Bekijk onze pakketten van basic tot aan premium. Vindt wat bij jou past, of neem contact met ons op als je iets speciaals nodig hebt!

Bekijk de pakketten