fbpx
Parcel Pro

Ben je op zoek naar een verzendsoftware-oplossing die alle vervoerders in één omgeving koppelt aan jouw WooCommerce webwinkel? Maak dan gebruik van de Parcel Pro WooCommerce plugin of API koppeling! Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschik je over een uitgebreid online verzendportaal waarmee je eenvoudig apps en koppelingen kan installeren.

WooCommerce Multi Vendor Shop koppelen aan het verzendsysteem
Heb je in jouw WooCommerce omgeving de mogelijkheid per multi shop de plug-in te installeren? Zo ja, dan kunnen we per shop een koppeling maken met een account in het verzendsysteem. Je kan dan per shop een account bij ons afnemen, en de orders zullen dan op het juiste account binnenkomen.

Functionaliteiten koppeling

  • API koppeling haalt alle bestellingen op uit WooCommerce en maakt deze aan op basis van de standaard ingestelde verzendmethode.

  • Plugin: mogelijkheid verzendmethodes in te stellen zodat deze getoond worden in de checkout.

  • Pakketpunt keuze in de check-out (locatiekiezer).

  • WooCommerce orders automatisch direct, uurlijks of handmatig ophalen.

  • Plugin: Verzendlabels afdrukken vanuit backend WooCommerce.

  • Filteren op orderstatus, bijvoorbeeld betaald. Dus als een order betaald is komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel.

Multi Carrier Verzendsoftware

Heb je zelf een contract afgesloten met PostNL, DHL, DHL Express, DPD, Fietskoeriers.nl, GLS, PostNL, Sandd en/of UPS? Het is normaal een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan jouw Wordpress WooCommerce webshop. Niet alle vervoerders zijn namelijk al standaard gekoppeld aan jouw software. Verzenden wordt op die manier alleen maar ingewikkelder. Je moet met meerdere applicaties gaan werken om alles te kunnen versturen en te monitoren. Die manier van werken is tijdrovend en inefficiënt.

Wij ontzorgen je graag, Parcel Pro is er voor je! Wij leveren één overzichtelijk dashboard waar je via meerdere netwerken zendingen kan aanmaken, versturen en traceren. Wij denken met je mee en gaan verder dan standaardoplossingen, er is namelijk nog veel meer:
- Bezorgingsperformance controleren via het kwaliteitsdashboard
- Automatische track & trace e-mails in eigen look & feel met taal aangepast op ontvanger
- Retourportaal in eigen look & feel
- Adresverificatie Europa op postcode
- Verzenden direct vanuit jouw adresboek
- Verzendlabels in bulk printen of multi-collo (meerdere pakketten in één zending)

Klaar voor een gestroomlijnd verzendproces?

Maak nu jouw persoonlijke
account aan

Aanmelden

Waarom Parcel Pro

Sneller verzenden

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld jouw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem en laat het verzendsysteem automatisch de verzendlabels aanmaken. Ze hoeven alleen nog op het pakket geplakt te worden.

Direct iemand aan de lijn

Onze supportmedewerkers die de verzendsoftware door en door kennen zijn direct bereikbaar. Gratis, snel en persoonlijk via de telefoon.

Makkelijk koppelen

Koppel jouw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken.

Eenvoudig beheer

Bekijk realtime track & trace informatie van alle zendingen in een handig overzicht om verzonden pakketten of pallets te volgen. Verstuur deze informatie ook automatisch via e-mail naar de ontvanger zodat ze zich kunnen voorbereiden op de ontvangst.

Heb je vragen over onze software?

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.30 uur. En op vrijdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Contact